Rehabilitering av kjøkken/bad.

Hva bør man tenke på?

I eldre boliger er det elektriske anlegget lite tilpasset dagens krav, og det må ofte gjøres endringer når kjøkkenet eller badet skal fornyes.

Når man planlegger sitt nye drømmekjøkken er det gjerne fort gjort å plusse på med mange nye apparater som platetopp, stekeovner, kaffemaskin og dampovn uten at man har sett på hva som kreves av elektrisk arbeid for å få inn de ulike installasjonene. Det er derfor viktig at du tar kontakt med elektriker så tidlig som mulig, slik at du unngår ubehagelige overraskelser underveis i oppussingen.

Renovering av bad

Ved en totalrenovering av bad vil man ofte rive eksiterende vegger, fliser, gulv og innventar for å så bygge opp ny vegger, himling samt vindu og dør. Da er det ofte lurt å trekke nye kabler, installere downlights, stikkkontakter og varmekabler. Vi bistår deg gjerne ved ditt neste renoveringsprosjekt og kan komme på gratis befaring, ta kontakt med oss!

Flere nyheter

Kanskje du liker..

Sikringsskapet

Sikringsskapet er det elektriske hjertet i hjemmet ditt, som fører strøm ut i resten av boligen. Det skal sørge for at det er trygt å

Egen ladestasjon hjemme?

Det å lade en elbil krever mye strøm levert over lang tid. Stikkontaktene du har i veggen hjemme er ikke konstruert for å tåle denne

Fagfolk du kan stole på

Ønsker du at vi tar en titt på ditt neste prosjekt?

Ring eller send oss en henvendelse.